Szlag trafia.
Jaki ekspert taki ranking!
Jakie nowe techniki? Sous vide? Przecież od 4 lat już w Lublinie w kilku restauracjach jest!
Skoro Ci młodzi kucharze wedle Pana korzystają z tych "nowych" technik to gratuluję i pytam gdzie Pan był i co Pan robił przez te kilka lat??? Co to za młodzi kucharze? Karierowicze typu Kwiatosz i jego niby autorska kuchnia? Popatrz Pan na menu i odpowiedź przyjdzie sama skąd te jego pomysły.
Błagam o odrobinę chęci bycia profesjonalnym i merytorycznym.
Może takie postanowienie noworoczne?
|
|
Naciśnij zielony guzik i przekonaj się jak łatwo zarabiamy pieniądze.http://pieniazek.latwy.pl Jeśli umiesz czytać, jeśli nie to szkoda Twojego czasu.
|
|
A gdzie restauracja Giuseppe?? Wg mnie najlepsze jedzenie jest właśnie tam, zawsze świeże, smaczne i niedrogie, poza tym obsługa na naprawdę wysokim poziomie.
|
|
Musze wypróbować niektóre z tych restauracji :)
|
|
Jeśli chodzi o 16STOŁÓW to uczciwość nakazuje przypomnieć ze jest to w całości dzieło poprzednich właścicieli i zarazem twórców restauracji, obecny właściciel - pan Kwiatosz był rownież poprzednio kucharzem i jakoś widocznie nie angażował swoich kuchennych talentów w stopniu w jakim robi to teraz. Jeżeli więc wspomina o spełnieniu swoich marzeń to chyba ma na myśli przejęcie w trudnej chwili kompletnej i znanej restauracji w której pracował - do spółki z dostawcą u którego jako kucharz składał zamówienia, w mojej ocenie brzmi to dwuznacznie. Z tego co widzę to chyba nic sam nie wybrał i nie kupił - od mebli i całego wystroju po łyzeczki i całość zastawy, pracownicy też chyba są w większości ci sami. Opinie o panu Kwiatoszu w poprzednich miejscach pracy rownież nie są najlepsze, myśle więc że byłoby lepiej gdyby wykazał trochę skromnosci, pokory i uczciwości oraz zamiast intensywnie zabiegac o medialne laury za cudze sukcesy, poświęcił wiecej czasu na wykazanie swojej wlasnej wartości która byłaby dopiero oceniona obiektywnie. Radzę mniej hipokryzji !To pięknie napisane! Bravo. |
|
W Agicie często jadam i co prawda nie próbowałem wszystkich potraw, ale te co już próbowałem to miodzio :))) Szczególnie przypadł mi do gustu grillowany łosoś na czarnym ryżu, a z przystawek polecam tatara wołowego, pyszna jest tez sałatka owocowa. Z zupek, to nigdy nie jadłem pysznej pomidorowej niż tam :))) pozdrawiam
|
|
Co za masakra.
Takiego wodolejstwa dawno nie widziałem ( czytałem ). A na dodatek nie ma dodatku artykuł sponsorowany. Badziew.
Niech klienci zagłosuja nogami i porfelami na te wypociny.
Agit- śmiech na sali, 16 stołów- to 10 porażk, inne nie lepsze.
Niestety brakuje w Lublinie dobrego jedzonka o ustabilizowanym pozimie.
Giuseppe to już nie to, atrium niezłe ale bez ekscytacji, Włoch na odludziu to też nie pierwsza liga,ale Kardamony, Focusy i Stoły niech się schowają.
|
|
Co za masakra. Takiego wodolejstwa dawno nie widziałem ( czytałem ). A na dodatek nie ma dodatku artykuł sponsorowany. Badziew. Niech klienci zagłosuja nogami i porfelami na te wypociny. Agit- śmiech na sali, 16 stołów- to 10 porażk, inne nie lepsze. Niestety brakuje w Lublinie dobrego jedzonka o ustabilizowanym pozimie. Giuseppe to już nie to, atrium niezłe ale bez ekscytacji, Włoch na odludziu to też nie pierwsza liga,ale Kardamony, Focusy i Stoły niech się schowają.Jeśli chodzi o agit, to mają tam świetnego kucharza, Jeana Bosa, który w 2006 został najlepszym kucharzem świata, nie wiem czemu piszesz, ze śmiech na sali? Jedzenie jest na naprawdę wysokim poziomie. Byłem w piątek z żoną na kolacji walentynkowej i naprawdę jesteśmy zadowoleni z dań i z obsługi :) |
|
większość tych restauracji to śrendiej klasy jedzenie, które jest po prostu drogie (powodu, dlaczego jest drogie, nie rozumiem). Ja często bywam w zajeździe Hetman, pod Lublinem, bo tam mają normalne ceny i świeże jedzenie staropolskie
|
|
większość tych restauracji to śrendiej klasy jedzenie, które jest po prostu drogie (powodu, dlaczego jest drogie, nie rozumiem). Ja często bywam w zajeździe Hetman, pod Lublinem, bo tam mają normalne ceny i świeże jedzenie staropolskieZależy co kto lubi, ja wolę agitowe jedzenie, a szczególnie przypadl mi do gustu catering, ktory zamawiam sobie do pracy, 3 zł za zupe i 11 za drugie danie to moim zdaniem cenowo dogodna opcja :) pozdrawiam |
|
Ostatnio szukałem knajpy z grillowanym jedzeniem. I w końcu się doczekałem bo pod samą stancją owtorzyli jakąś restaurację. Mają zaje**te burgery :) wiec zamiast łazić po tych wszystkich restauracjac i płacić nie wiadomo ile za jedzenie zdecydowanie polecam red rock city przy skłodowskiej
|
|
Najlepszą restauracją jest EUFORIA na bursztynowej1 zdecydowanie najlepszą pizze mają, a takie pizze jak rustici czy calzone tylko tam dostaniesz
|
|
Całkiem sporo dobrych knajp. Nam się jeszcze udało dobrze zjeśc w Zamoyskiej, ale to trochę dalej niż Lublin. Ale jesli chodzi o pierogi, to naprawdę warto.
|
|
Polecam Montownie Pzzy! Jest jedną z najlepszych pizzerii w lublinie. 2 pizze za 27zł (3składniki)
NAJLEPSZA PIZZA W LUBLINIE I NYBKA DOSTAWA!
|
|
Taże polecam Montownie Pizzy. Mają bardzo dobre ceny na miejscu pizza 32cm (3składniki) za 12zł a do tego perła lana za 3,5zł. Dobra pizza w lublinie!
|
|
ja ostatnio byłam na golonce w restauracji przy hotelu piano i była wyśmienita! w ogóle cały hotel to bardzo przyjemne miejsce i nie ma tam zawrotnych cen:)
|
|
Dobrze, że powstał taki wątek. Ja raczej nie jadam na mieście, ale wiaodmo że są specjalne okazje
|
|
No ja też uważam, że fajny wątek:) Aż mi sie zachciało gdzieś wybrać :) Byłam na komunii kiedyś w hotelu akropol i tamta restauracja mi się wydała bardzo smaczna i chyba fajny klimat na jakąś randkę :) A tak poza tym to rzadko gdzieś bywam, pizze też kiedyś zamawiałam
|
|
gdy ostatnio szukałam dobrej restauracji w Lublinie, skorzystałam z portalu restorama, więcej tam ofert i są na każdą kieszeń, poza tym dzieki rzeczowym opiniom można wybrać dobrą ofertę. tak wg mnie jest prościej
|
|
Ąka?? To jest kpina a nie restauracja
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|